Interseccions 2025 per a projectes innovadors de circ aplicat | Convocatòria
La convocatòria ofereix suport econòmic a dos projectes innovadors dins de les arts del circ que estableixin diàlegs amb altres àmbits de la societat que no tinguin objecte la creació escènica. Interesccions busca diàlegs del circ amb altres entorns: circ i ciència, circ i medi ambient, circ i biodiversitat, circ i alimentació, circ i empresa, circ i arquitectura, circ i poesia, circ i economia, circ i filosofia, circ i música, circ i tecnologia. Aquesta convocatòria té un caràcter experimental: vol fer créixer el circ català cap a indrets on fins ara ha estat poc present.
Els projectes han de comptar amb professionals especialistes en altres camps d’actuació i s’han de dur a terme durant el 2025. La convocatòria no està adreçada a la creació o producció de projectes escènics.
Dates: fins al 20 de gener a les 12 h APCC
> Sessió informativa: 10/12 a les 15 h i 11/12 a les 12 h.
Dirigit a: projectes en els quals el circ està present com a àmbit coprotagonista, a través de qualsevol de les seves formes o disciplines.
Dotació econòmica i suport: Cada projecte rebrà 20.000 € (impostos a banda) i rebrà l’acompanyament de l’APCC.
Organitza: Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC)
Col·labora: Ateneu Popular 9 Barris, el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, Encirca’t, l’Associació de Formació de Circ de Catalunya (AFOCC), Fira Trapezi – Ajuntament de Reus, La Central del Circ, el Mercat de les Flors i la complicitat de diversos municipis, entitats i equipaments escènics de Catalunya
Totes les convocatòries obertes
Pla d’Impuls del Circ (2023-2026)
El Pla d’Impuls del Circ (2023-2026) és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC), que compta amb la col·laboració de l’Ateneu Popular 9 Barris, el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, Encirca’t, l’Associació de Formació de Circ de Catalunya (AFOCC), Fira Trapezi – Ajuntament de Reus, La Central del Circ, el Mercat de les Flors i la complicitat de diversos municipis, entitats i equipaments escènics de Catalunya.
Aquest Pla té la vocació de potenciar el sector del circ en els àmbits de la creació, la producció i l’exhibició; generar circuits i garantir la presència del circ arreu territori, promoure la recerca i la investigació, i potenciar l’impacte social, transformador, educatiu i comunicatiu del circ. |
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.