Arte y escuela, ¿cómo han de relacionarse?

Article de Pablo Gutiérrez de Álamo publicat al Diario de la Educación amb motiu de les jornades de treball celebrades a Medialab Prado entorn dels 25 projectes que la Fundación Daniel&Nina Carasso recolza des de la seva línia de treball dedicada a Art i Escola. S’ha comptat amb la labor i la facilitació de Zemos98, encarregada de l’estudi dels 25 projectes, així com de la dinamització de les jornades.
El prototipat que surti d’aquesta trobada de juliol vol ser una guia que serveixi a les diferents parts implicades que vulguin intervenir a les escoles, ja sigui comunitat educativa dels centres, administracions públiques interessades o entitats privades.
L’objectiu d’aquestes jornades de treball és posar en comú pensament i experiència entorn de cinc eixos relacionats amb la seva acció dins de les escoles: sostenibilitat dels projectes, model d’intervenció educativa, necessitats de formació del professorat, continguts i programacions didàctiques que es desenvolupen.
L’enriquiment del procés gràcies a intervencions variades, diferents i en ocasions divergents d’organitzacions, docents i artistes pretén ser un suport, una guia per a, entre altres agents, la pròpia Fundación Daniel&Nina Carasso en el seu treball futur.
———-
Data de publicació: 11/07/2018
Publica: Diario de la Educación
A càrrec de: Pablo Gutiérrez de Álamo/autor de l’article
En el marc de: Jornades de treball realitzades del 2 al 4 de juliol a Medialab Prado amb els representants dels 25 projectes recolzats per la Fundación Daniel&Nina Carasso des de la seva línia de treball dedicada a Art i Escola
———-
Enllaç a l’article:
eldiariodelaeducacion.com/arte-y-escuela-como-han-de-relacionarse
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).
Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.